ΠΑΟΚ: Πλάνο σταδιακής επιστροφής για Αουγκούστο

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Επιστροφή σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για τον θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα (14/12) . Μετά το κύριο μέρος της, που διεξήχθη στην Κύπρο οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου επανήλθαν σήμερα (8/12) στις προπονήσεις μετά από ρεπό την Τετάρτη (7/12).

Οι Τσαούσης και Λύρατζης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ο οποίος προτιμήθηκε να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει από τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας στην Κύπρο, μπαίνοντας σταδιακά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά το training report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (07.12), με ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια τακτικής, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έκανα εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Μάριος Τσαούσης και Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψαν ατομικά και σταδιακά θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Την Παρασκευή (09.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.