ΠΑΟΚ: Πίστη και δουλειά για το τρίποντο «επιστροφής»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Από τη στιγμή που χθες δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλου στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στη μητέρα των μαχών που δεν είναι άλλη από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πολύ απλά διότι αν ο Δικέφαλος το κερδίσει μειώνει τη διαφορά στο -6 και έχουμε ξανά… Πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ στην αλλαγή του χρόνου είχε δει τη διαφορά στο -13. Πριν βγει ο Ιανουάριος μπορεί να την μειώσει κατά επτά βαθμούς και επομένως να «επιστρέψει» στη μάχη του τίτλου. Με αυτή τη σκέψη και αποφασισμένοι να το καταφέρουν άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου συνέχισαν και χθες τη δουλειά. 

Με τη διαφορά πως δεν χρειάστηκε να βρεθούν στη Νέα Μεσημβρία λόγω του πολικού ψύχους αλλά στην Σουρωτή. Εκεί έγινε η προπόνηση της ομάδας με τον Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους εκτός των Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί.

«Απόλυτη συγκέντρωση»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην χρειάστηκε να δώσει παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Ολυμπιακό. Επομένως θέμα κούρασης δεν υπάρχει και για τις δυο ομάδες ενώ οι ερυθρόλευκοι μετρούν και επιστροφές Αφρικανών διεθνών. 

Όπως και να έχει ο Λουτσέσκου ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να αφοσιωθούν στη δική τους προετοιμασία, ψυχολογική και σωματική. Απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο και στις λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία στα οποία ήδη δουλεύει ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές του. 

Παράλληλα ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν και εκτός γηπέδου μελετώντας αφενός τον αντίπαλο τους και αφετέρου καταστρώνοντας το πλάνο νίκης. Αλλωστε δυο προπονήσεις έχουν μείνει ακόμη μέχρι και το Σάββατο όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή. 

Είναι ξεκάθαρο πως για τον ΠΑΟΚ είναι το ματς της χρονιάς στο Πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο και αυτό πρέπει να αποτελέσει κίνητρο και όχι βαρίδιο για την ομάδα και εκεί πάνω δουλεύει μεταξύ των άλλων ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές του. 

Σήμερα αναμένεται η ΚΕΔ να ανακοινώσει και τους διαιτητές και είναι δεδομένο ότι θα είναι ξένοι τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και ο VAR.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.