ΠΑΟΚ: Πιο... αφελής πεθαίνεις!

Γιώργος Ζαΐρης08 Ιανουαρίου 2021

Ο Ουάρντα σκοράρει, οΠΑΟΚ καταφέρνει να βρει το γκολ στο 81' και να κάνει το 1-2 και από εκεί και πέρα παιδική χαρά. Μια ομάδα σκορποχώρι που θεωρούσε ότι απέμεναν δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Μια ομάδα παιδική χαρά χωρίς γραμμές, χωρίς το καθαρό μυαλό να κρατήσει κάποιος την μπάλα με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να σκοράρει και το τρίτο γκολ βάζοντας ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ για τίτλο! Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη από τις 7 Ιανουαρίου είναι εκτός του στόχου που είχε θέσει. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες. Χθες ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη.

Το πρώτο ήρθε από τον Γιαννούλη στη φάση του 1-1 ενώ στα άλλα δυο γκολ τίποτε απολύτως δεν λειτούργησε σωστά και ο ΠΑΟΚ έδειξε μια ομάδα που μαζεύτηκε σε μια αλάνα για να παίξει ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε φυσικά να είχε κάνει το 0-2 στις αρχές του πρώτου μέρους με τον Σφιντέρσκι και δεν το έκανε. Αλλά έστω και έτσι, έστω και αν δέχθηκε το γκολ κατάφερε να πάρει το γκολ από τον Ουάρντα. 1-2 στο 81' και περιμένεις από την ομάδα να διαχειριστεί το σκορ. Καμιά απολύτως δικαιολογία από τους παίκτες του Γκαρσία, κανένα καθαρό μυαλό. Και ήρθε η τιμωρία που ουσιαστικά είναι η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου. Και εδώ τώρα είναι το ερώτημα του... ενός εκατομμυρίου: "θα κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ ή επειδή χάθηκε ο τίτλος πάμε με αυτούς που έχουμε γιατί υπάρχει και το financial fair play;"

Ο ΠΑΟΚ φέτος για να γλιτώσει πράγματα, έχασε πολύ περισσότερα. Και είναι παρήγορο για τη διοίκηση της ομάδας αφενός ότι έχει τονΓκαρσία στον πάγκο που λειτουργεί ως ανεμοφράκτης (με προσωπική όμως φθορά) και επίσης γιατί τα γήπεδα είναι κλειστά. Από τον Γενάρη εκτός στόχου πώς θα απαιτούσες από τον κόσμο στήριξη;
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.