ΠΑΟΚ: Περιμένουν άμεσα την απάντηση του Σβαμπ

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός – Γ.Ζαϊρης

Μέχρι αύριο ο Στέφαν Σβαμπ θα κάνει δεκτή την πρόταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο Αυστριακός έχει δεσμευτεί να απαντήσει άμεσα και είναι δεδομένο πως έχει πρόταση και από την ομάδα της Ζυρίχης.

Η διαφορά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου. Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει διετές ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ του το προσφέρει σπαστά (1+1). 

 Σε περίπτωση που τελικά η απάντηση του Σβαμπ είναι θετική θα ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να είναι στην πρώτη προπόνηση στις 21 Ιουνίου. Εκεί που δεν θα βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι καθώς θα πρέπει να πάρει περαιτέρω ανάσες καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας στο Nations League.

Ο Ενέα έκανε και έναν προσωπικό απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Η σεζόν ολοκληρώθηκε επίσημα για μένα. Δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια, σκληρά παιχνίδια, μακρινά ταξίδια, μια τυπική ζωή ενός ποδοσφαιριστή! Πραγματικά χαρούμενος μετά τον περσινό μου τραυματισμό που είχα την ευκαιρία να παίξω παιχνίδια, αν και όχι με μια σταθερή ροή παιχνιδιών αλλά πάντα περήφανος που έδινα παραπάνω από το 100%!!». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.