Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται καθημερινά για τον σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει ξεκάθαρα την νίκη για να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Πως όμως αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους; Τι κάνουν οι νεαροί παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ όταν δεν βρίσκονται μέσα στο γήπεδο; Συμμετέχουν σε Chalenge που διοργανώνει η Super League και παίζουν.... μπάσκετ. Απλά, όμορφα και διασκεδαστικά. Ο ενθουσιασμός μάλιστα είναι μεγάλος κάτι το οποίο θα διαπιστώσετε όταν παρακολουθήσετε το βίντεο που ανάρτησε η Λίγκα.
Πιο συγκεκριμένα στο challenge της Super League συμμετείχαν πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η σχετική αναφορά γίνεται για τους Δημήτρη Μπέρδο, Γιάννη Κωνσταντέλια, Χρήστο Ζαφείρη, Δημήτρη Χατσίδη και Κωνσταντίνο Θυμιάνη. Και οι πέντε δήλωσαν παρόντες σε ένα (ακόμα) διασκεδαστικό challenge της Super League.
Σε αυτό το μίνι-μπάσκετ, ο Θυμιάνης κέρδισε τον Μπέρδο, ενώ ο Χρήστος Ζαφείρης δεν τα κατάφερε, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Δείτε το ξεχωριστό βίντεο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τις αντιδράσεις τους:
Mini Basketball Challenge 🏀@PAOK_FC Edition ⚫️#slgr #StoiximanSuperLeague #Stoiximan #PAOK pic.twitter.com/y7NJFHI4wa
— Super League Greece (@Super_League_GR) April 17, 2026
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube