ΠΑΟΚ: Πέντε παίκτες παραμένουν στον όριο των τριών καρτών

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2023



Ούτε ένας, ούτε δύο, πέντε συνολικά παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να δείξουν μεγάλη προσοχή στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Οι Ολιβέϊρα, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Αντρίγια και Σβαμπ είναι αυτοί που βρίσκονται στο όριο των καρτών. Κάθε ένας από τους προαναφερόμενους, έχει συμπληρώσει από τρείς κάρτες. Εάν δεχθεί ένας εξ΄ αυτών, ή όλοι, από μία ακόμη κίτρινη κάρτα, στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Τούμπα, τότε θα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Βόλο εκτός έδρας. 

Εάν κάποιος ή κάποιοι από τους προαναφερόμενους, δεχθούν κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τότε η ποινή της μίας αγωνιστικής (αντιστοιχεί για την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών) θα πρέπει να εφαρμοστεί στα πλέι οφ,

Υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο για τους πέντε παίκτες που προαναφέραμε. Ποιο είναι αυτό; Να μην δεχθεί, κανείς εκ των πέντε, κίτρινη κάρτα, ούτε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό, ούτε στην αναμέτρηση με τον Βόλο στις 12 Μαρτίου. Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι τρείς κάρτες που έχει ήδη ο κάθε ένας, δεν μεταφέρονται στην διαδικασία των πλέι οφ.  Γενικότερα όποιος ή όποιοι εκ των πέντε δεν δεχθούν κίτρινη κάρτα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, τότε θα είναι "καθαροί" εν όψει των πλέι οφ. Με λίγα λόγια, θα "μηδενίσει" το κοντέρ.....

Θυμίζουμε πως ο Κοτάρσκι εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, στο πρόσφατο ματς στα Ιωάννινα. Ο Σάστρε επίσης δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, κόντρα στον Ιωνικό για να "καθαρίσει" από τις κάρτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.