ΠΑΟΚ: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μήτρου-Λονγκ

Metrosport Team18 Αυγούστου 2020

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 24χρονος Ελληνοκαναδός γκαρντ είναι αδελφός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. 

Ο Καναδός δήλωσε: «Από εδώ είναι η μητέρα μου, από εδώ είναι οι ρίζες της γιαγιάς μου, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ξεκινάω την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο σε μια υπέροχη χώρα, αλλά και σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και τώρα, είμαι κι εγώ μέλος της. Ανυπομονώ για την εμπειρία, να βρεθώ με τους ανθρώπους εδώ, τους φιλάθλους και κυρίως το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου» και συνέχισε: «Έρχομαι ως rookie και ειδικά στην αρχή, θα έχω να μάθω πολλά. Ξέρω όμως ότι η συμφωνία που έχω είναι για τρία χρόνια και πάντα ήθελα να είμαι στην Ελλάδα. Η ομάδα μου έβγαλε εμπιστοσύνη υπογράφοντας για τρία χρόνια κι εγώ από την πλευρά μου, την εμπιστεύομαι επίσης. Θα είναι μια συνεχόμενη διαδικασία, αλλά ξέρω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα έχει σκληρή δουλειά για μένα».

Θυμίζουμε ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Άρχισε την καριέρα του από το John Carroll High School στο Maryland και η αρχή της κολεγιακής του καριέρας έγινε από το πανεπιστήμιο Mount St Mary’s.   

Έχασε τη σεζόν 2017-18 λόγω της μεταγραφής του στο πανεπιστήμιο του Texas -αυτό επιβάλλουν οι κανονισμοί του NCAA- και στην περσινή σεζόν (2019-20) βρέθηκε στο UNLV (Nevada Las Vegas) και σε 19 παιχνίδια (με 31,5 λεπτά ανά αγώνα), είχε 12,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,7 κλεψίματα, με 34,5% στα τρίποντα και 74,5% στις βολές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.