ΠΑΟΚ: Παραμένουν... εκτός Φιλίπε και Κούρτιτς - Τα νεότερα για Ελ Καντουρί

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ στη δική του... boxing day συνεχίζει τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία, καθώς υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τον Ατρόμητο εκτός έδρας, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ολοκληρώσουν με νίκη το 2022, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους Φιλίπε Σοάρες, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιασμίν Κούρτιτς, να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το trainingr report του Δικεφάλου, «Δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League 2022-23.

Η προπόνηση της Δευτέρας (26.12) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στο κομμάτι των επιθετικών αυτοματισμών, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.O Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. 

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.Την Τρίτη (27.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.