ΠΑΟΚ: Παράδειγμα προς αποφυγή το 2-2 του Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Ξέχωρα από την προφανή ανάγκη για νίκη και για μία πειστική εμφάνιση μετά την «γκέλα» με τον Βόλο και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θέλει σήμερα να αποφύγει τις κακοτοπιές απέναντι στον Απόλλωνα όπως εκείνη του περασμένου Φεβρουαρίου όταν «ίδρωσε» για να πάρει ένα βαθμό μέσα στην Τούμπα!

Ήταν στις 7 Φεβρουαρίου όταν για την 21η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πήρε τον βαθμό με γκολ του Ίνγκι Ίνγκασον στο 88’. Είχε προηγηθεί με τον Ουάρντα στο 29’ αλλά δέχτηκε δύο γκολ από τον Τσαμπούρη με πέναλτι στο 52’ και τον Φερνάντεζ στο 81’.

Γενικότερα πάντως οι απώλειες του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα στην Τούμπα είναι λιγοστές. Σε σύνολο 41 αγώνων μετράει 30 νίκες, εννιά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Η πρώτη από αυτές τις ήττες είχε και ξεχωριστή, στατιστική σημασία. Δεν ήταν απλά η πρώτη από τον Απόλλωνα αλλά και η πρώτη εντός έδρας στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Ήταν στις 8 Νοεμβρίου 1959 όταν ηττήθηκε με 1-2 (35’ Κατηκαρίδης – 53’ Σεραφείδης, 73’ Γ’ Καμάρας).

Ο Απόλλων πάντως κατάφερε να πάρει τρεις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα και αυτό είναι ένα μάθημα που δεν θα πρέπει να αγνοήσει ο Δικέφαλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.