ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: Φωνάζει «παρών» ο Δικέφαλος! Τα πλάνα του Γκαρσία και το κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί η φράση «μόνο νίκη» να είναι κλισέ αλλά είναι και η καταγραφή της πραγματικότητας για τον ΠΑΟΚ που στις 19:30 (Metropolis 95,5, Νοvasports 1) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι και του Μαουρίσιο στην άδεια Τούμπα. 

Μια εβδομάδα μετά την κρύα ήττα από τον Αρη, ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να παραμείνει αφενός σε επαφή με την πρώτη θέση (ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αποδεκατισμένη Λάρισα) και αφετέρου για να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ολη την εβδομάδα παίκτες και τεχνική ηγεσία δούλεψαν ώστε να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που για το Πρωτάθλημα τα δυο τελευταία χρόνια φεύγει όρθια από την Τούμπα. 

Στην προσπάθεια του αυτή σήμερα ο Γκαρσία μετρά την σημαντική επιστροφή του Ελ Καντουρί που εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα είναι αναγκασμένος εκ νέου να επιστρατεύσει τον Κρέσπο στο δεξί άκρο της άμυνας με τους Λύρατζη και Βιεϊρίνια (αν χρειαστεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση αφού ο Γκαρσία τον υπολογίζει ως εξτρέμ) να μένουν στον πάγκο. 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κρατά τα γάντια του βασικού ενώ ο Γιαννούλης θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας γνωρίζοντας ότι θα πρέπει, όπως και οι συμπαίκτες του, να είναι καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Αρη. 

Οι Ινγκασον, Μιχαηλίδης θα είναι οι δυο στόπερ και μπροστά τους ο Τσιγγάρας με τους Ελ Καντουρί και Σβαμπ στο κέντρο καθώς ο κακός στο προηγούμενο ματς, Αουγκούστο, λογικά θα μείνει στον πάγκο. Η τριάδα μπροστά δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Τζόλη, Σφιντέρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλει ενέργεια σε αυτό το ματς αφού ο Παναθηναϊκός ήρθε στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία και τεράστια κίνητρα αφού θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα και γιατί όχι να πλησιάσει και την 4η θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.