ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1: Καθαρή νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Κάφρεϊ και μια εκπληκτική εμφάνιση ο «δικέφαλος» επικράτησε των «πράσινων» στην πρεμιέρα της Volleyleague ΓυναικώνΤο παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τα κορίτσια του Μάρκο Φενόλιο, με την Κάφρεϊ σε εκπληκτική μέρα όμως ήρθε η μεγάλη νίκη με 3-1 σετ. 

Μεγάλη βοήθεια έδωσε και η Στράντζαλη η οποία ήταν αυτή που βοήθησε να «γυρίσει» το πρώτο σετ το οποίο οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 25-19Στο δεύτερο σετ η Γκρόθες ήταν εκπληκτική για για τις «πράσινες» και συνολικά οι φιλοξενούμενοι πολύ καλύτεροι του «δικεφάλου» με το τελικό 16-25 να δικαιολογεί την εικόνα όσων αναφέραμε. Το τρίτο σετ είχε εκπληκτικό φινάλε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» τις αθλήτριες όμως του Φενόλιο να αντιδρούν και το 19-24 να γίνεται 24-24 και από εκεί και πέρα να κατακτούν το σετ με σκορ... μπάσκετ 34-32.

Τέλος στο τέταρτο σετ οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένες έχοντας και την ψυχολογία από το προηγούμενο ωστόσο πήγαιναν πόντο - πόντο με τις τελευταίες επιθέσεις ωστόσο να ανήκουν στους γηπεδούχους που με πιο καθαρό μυαλό έφτασαν στην κατάκτηση του σετ και την τελική επικράτηση με 3-1.

 Tα σετ: 25-19, 16-25, 34-32, 25-23

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.