ΠΑΟΚ: Πάλεψε μέχρι το τέλος για να φέρει τον Μουνίρ

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής και προσπάθησε να φέρει ένα ηχηρό όνομα για να αγωνισθεί στη θέση «10», πίσω από τον επιθετικό, λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, οι «ασπρόμαυροι» κοίταξαν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί από τη Σεβίλλη.

Πολλά ονόματα γράφτηκαν και πέρασαν από το μεταγραφικό «ραντάρ» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Κάποια εκ αυτών εξετάστηκαν από διαφορετικό πρίσμα, καθώς οι περιπτώσεις τους θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ισπανική ιστοσελίδα "sevilla.abc.es", αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρθηκε για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και, μάλιστα, επέμεινε μέχρι τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν οι μοναδικοί που έβαλαν στη μεταγραφική τους λίστα τον 26χρονο Μαροκινό και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο, δήλωσε: «Είχε πολλές προσφορές και ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες. Στην Ολλανδία , τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Φέγενορντ τον παρακολουθούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Άγιαξ επίσης, αυτή ήταν μια καλή επιλογή, αλλά ίσως ο χρόνος δεν υπέρ της συμφωνίας. 

Στην Αγγλία , τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Γουέστ Χαμ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Στην Ιταλία, η Τζένοα, το Τορίνο και η Νάπολη στην του καλοκαιριού, είχαν επίσης δείξει ενδιαφέρον. Η Τζένοα ήταν αυτή που πίεζε πιο πολύ μέχρι τις τελευταίες ώρες και το ήθελε το «ναι». 

Στη Γαλλία, η Νις και η Νάντ τον ζητούσαν πολύ επίμονα. Προτάσεις ήρθαν επίσης από την τουρκική Φενερμπαχτσέ και, κυρίως, από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος επέμενε πολύ μέχρι δύο ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά».

Ο Μουνίρ είχε τοποθετηθεί στη μεταγραφική λίστα, με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Ανδαλουσίας, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι, να κοστολογεί τον Μαροκινό στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες μέρες εξετάστηκε και η αποχώρηση του, με μορφή δανεισμού, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στην απόκτησή του, όπως ανέφερε και ο ατζέντης του.

Οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ο 26χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε να παραμείνει στη Σεβίλλη. Μάλιστα, είχε προτάσεις και από ομάδες της LaLiga αλλά χωρίς να καλύπτουν τα «θέλω» του Μουνίρ.

Τέλος, ο Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο είπε χαρακτηριστικά: «Όλα άλλαξαν όταν η Σεβίλλη συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για την αποχώρηση του Λουκ ντε Γιόνγκ. Η πόρτα άνοιξε για τον Μουνίρ και πλέον οι πιθανότητες είναι με το μέρος του να αγωνιστεί. Αφού εξελίχθηκαν έτσι οι τελευταίες ώρες, ούτε η Σεβίλλη, ούτε ο ποδοσφαιριστής σκέφτηκαν την αποχώρησή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.