ΠΑΟΚ: Παίζει με τον χρόνο για το δεκάρι - Τι ισχύει για Λούκας και Γκαστόν Ραμίρεζ

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Κ. Πετρωτός, Γ. Ζαΐρης

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Οι περιπτώσεις των επιτελικών μέσων που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον Δικέφαλο δεν προχώρησαν και επί της ουσίας άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

Για να μπορέσει να δηλώσει ένα αξιόλογο παίκτη ο ΠΑΟΚ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στην UEFA πρέπει να κλείσει την συμφωνία, το αργότερο μέχρι απόψε, προκειμένου να τρέξουν όλα τα διαδικαστικά. Βασικά εάν ο παίκτης έρθει ως δανεικός, όλο το πακέτο της συμφωνίας πρέπει να ολοκληρωθεί έως απόψε το βράδυ. Εάν πρόκειται για ελεύθερο παίκτη, τότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Το όνομα του Σέρβου επιτελικού μέσου της Μπεσίκτας, του Λιάγιτς, που αποκάλυψε χθες το πρωί το Metropolis 95,5 δεν προχωρά. Για την ακρίβεια δυσκόλεψε αφάνταστα χθες το βράδυ. Ενώ υπήρξαν προχωρημένες επαφές, συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, προέκυψε ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδα της Αραβίας. Ο Λιάγιτς (έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ) προσδοκά να πάρει περισσότερα. Και περιμένει καλύτερη προσφορά, όπως διαμήνυσε στους εκπροσώπους του. 

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και στρέφεται σε άλλη λύση. Για τον Τζοβίνκο δεν υπήρξε ούτε χθες εξέλιξη, καθώς ο Ιταλός φορ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Και όπως γίνεται κατανοητό, υπάρχει μία δυσαρέσκεια και για το γεγονός ότι δεν απάντησε αρνητικά. Το όνομα του Τσικίνιο από την Μπενφίκα παραμένει στο προσκήνιο ως μία αξιόλογη περίπτωση όμως θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες για τον δανεισμό του παίκτη. 

Λούκας Πέρεθ και Γκαστόν Ραμίρεζ

Παρέμεινε ανοιχτό μέχρι χθες αργά το βράδυ το θέμα του Λούκας Πέρεθ που είναι ελεύθερος, όμως ζητα συμβόλαιο που δεν θέλει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Αν ο Πέρεθ συμφωνήσει με τα 1,2 εκατ. ευρώ που προσφέρει πάνω – κάτω ο Δικέφαλος, τότε τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε μία φήμη σύμφωνα με την οποία ο 30χρονος Ουρουγουανός επιτελικός μέσος Γκαστόν Ραμίρεζ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Ο Ραμίρεζ είναι ελεύθερος, έχει όμως υψηλό κασέ. 

Μένει ο Μιχάϊ

Ανεξάρτητα από την πρόταση που είχε ο ΠΑΟΚ για τον Μιχαϊ, από την Σέριφ Τιρασπόλ, προκειμένου να τον δώσει δανεικό, η απόφαση που ελήφθη ήταν πως θα παραμείνει ο Αλβανός διεθνής αμυντικός στην Τούμπα γιατί θεωρείται απαραίτητος έως το τέλος. Η ομάδα χρειάζεται να έχει ενεργά πέντε στόπερ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.