ΠΑΟΚ: Πάει για μεταγραφή η Τίγκρες, ανοίγει ο δρόμος για Σοτέλδο

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο, η Τίγκρες κινείται για ενίσχυση στα μετόπισθεν και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Χέφερσον Σοτέλδο, ο οποίος εξετάζει εδώ και μέρες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

«Παρά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, ο προπονητής της Τίγκρες επιμένει να ζητάει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και περιμένει από την διοίκηση να υλοποιήσει το αίτημα του για αυτή την μεταγραφή. Αυτός ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η Τίγκρες και είναι έτοιμη να μπει στην διεκδίκηση της απόκτησης του είναι ο Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ» τονίζεται.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός – όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SuperLider – ενδιαφέρει σοβαρά τα «αιλουροειδή», αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ίγκορ Τούντορ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκονζάλες απέρριψε μια προσφορά από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μόλις έμαθε για την πρόταση της Τίγκρες.

Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτή η μεταγραφή στόπερ, φέρνει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.