ΠΑΟΚ: Πάει για χαφ ενός εκατομμυρίου!

Κώστας Πετρωτός27 Ιουνίου 2021

Η μεταγραφική στόχευση του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες είναι ξεκάθαρη: Προσπαθεί να κλείσει τις υποθέσεις του επιθετικού και του μέσου, έτσι ώστε στις 12 Ιουλίου μαζί με τον Τέιλορ να έχουν βρεθεί παίκτες σε τρεις θέσεις που κρίνει ο Λουτσέσκου ότι ήταν απαραίτητο άμεσα να συμβεί για να μπορεί να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως αποκαλύπτει η σημερινή Metrosport, ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στην μάχη της απόκτησης ενός χαφ πρώτης γραμμής, με εμπειρία και παραστάσεις, που θα ανεβάσει άρδην την δύναμή του στην μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Δικέφαλος έχει ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη, μέσω του ατζέντη του, για συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ και από την άλλη πλευρά η πρώτη απαίτηση ήταν για 1,5 εκατομμύριο.

Υπάρχουν, όμως, βάσιμες ελπίδες ότι ο παίκτης μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του και να βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλο σύλλογο, αλλά όπως έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μπορεί να το σπάσει και να γίνει κάτοικος Τούμπας. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την υπόθεση για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς να εμπλακούν ανταγωνιστές και εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.