ΠΑΟΚ: Οριστική η απόφαση για Τακιανό – Οι σκέψεις για τη διαδοχή του

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ κινείται από προχθές και μετά τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από τον Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου, προς την κατεύθυνση μιας αλλαγής που μοιάζει αναπόφευκτη. Ο Φώτης Τακιανός δεν μπορεί να έχει μέλλον στον πάγκο της ομάδας και αυτό που μένει να φανεί είναι αν αυτό θα συμβεί συναινετικά ή όχι. Αυτό μπορεί να έχει οικονομικό κόστος για την ομάδα αλλά στην παρούσα φάση το ζητούμενο είναι το καλό του αγωνιστικού τμήματος.

Η απόφαση λοιπόν για «διαζύγιο» με τον Φώτη Τακιανό έχει ληφθεί και δεν αλλάζει. Παραμένει όμως ερωτηματικό ποιος θα τον διαδεχτεί. Στη σχετική λίστα εκτός των ονομάτων των Γιώργου Λιμνιάτη, Χάρη Μαρκόπουλου που εξ αρχής βγήκαν στην επιφάνεια, υπάρχουν και κάποια άλλα που μπορούν να θεωρηθούν και εκπλήξεις (Μανωλόπουλος, Δέδας, Μουλαομέροβιτς) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγει από το «κάδρο» το όνομα του Στάθη Νερατζάκη.

Ο ασίσταντ της ομάδας έχει κερδίζει τον σεβασμό μέσα στην ομάδα με τη δουλειά του και ίσως ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του, έστω και με την προοπτική μιας δουλειάς 2-3 μηνών. Αυτό που δεν αμφισβητείται πια, είναι η ανάγκη η ομάδα να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα με νέο προπονητή προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες της να βρίσκεται στο Top6.

Ο Τακιανός δεν χρεώνεται βέβαια μόνο την ήττα στο ματς του Κυπέλλου αλλά και τον γενικότερα αποτυχημένο σχεδιασμό της φετινής ομάδας, που ήταν η πρώτη που είχε εξ αρχής στην καριέρα του στην Basket League, αφού όλες τις προηγούμενες τις ανέλαβε στην εξέλιξη των σεζόν. Με εξαίρεση 1-2 επιλογές, ο Τακιανός δεν δικαιώθηκε με τους παίκτες που διάλεξε και κυρίως δεν κατάφερε ποτέ να βρει τη χημεία του συνόλου, εν μέσω βέβαια και των διαδοχικών αλλαγών στις οποίες προχώρησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.