ΠΑΟΚ, όπως πριν την διακοπή

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ΠΑΟΚ, καθώς αύριο θα μπει ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς θεωρούν καθοριστική για την συνέχεια της σεζόν την επανεκκίνηση που θα κάνει ο Δικέφαλος στις επίσημες υποχρεώσεις του μετά την διακοπή ελέω Μουντιάλ και περιμένει να δει την ομάδα τουλάχιστον στα επίπεδα που ήταν στα τελευταία ματς με Γιάννινα, Ιωνικό και Ατρόμητο.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει η αναλυτική ομιλία για το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Λουτσέσκου και το τιμ του φροντίζουν να εκπέμπουν σταθερά ένα μήνυμα καθημερινά στις προπονήσεις: να μην γκρεμίσει ο ΠΑΟΚ ό,τι είχε αρχίσει να χτίζει στα τελευταία ματς πριν την διακοπή, αλλά να συνεχίσει από εκείνο το σημείο.

Η αλήθεια είναι ότι το ματς με την Καλαμάτα στο Κύπελλο εκμηδένισε κάθε πιθανότητα εφησυχασμού αφού ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε ασχέτως αν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Παρότι δημόσια δεν έκανε κάποιο παράπονο για τους παίκτες του, ο 53χρονος κόουτς τους έκανε αυστηρή κριτική για λάθη που έγιναν στην διάρκειά του και προσπάθησε να τους περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μην κάνει η ομάδα πισωγύρισμα και χάσει τους στόχους της.

Επιπλέον, προσπαθεί να αναδείξει την ιδιαιτερότητα που υπάρχει για το μεθαυριανό ματς, καθώς θα είναι το πρώτο επίσημο στην εποχή Καμίνσκι για τον Παναιτωλικό, οπότε οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου θα έχουν και το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μέχρι πότε θα καθίσει ο Φιλίπε στα πιτς

Εξάλλου, προχθές προέκυψε ένα νέο πρόβλημα, καθώς ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ « Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες».

Στην Μεσημβρία γνωρίζουν ότι χρειάζεται προσοχή όταν μιλάμε για οίδημα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτροπιάσει. Στην περίπτωση του Φιλίπε δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα πάει την περίπτωσή του βήμα-βήμα και ο Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει μόνο σε πολύ μεγάλη δυσκολία, για να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος επιβάρυνσης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην λογική που εξηγήσαμε να μείνει και εκτός Ατρομήτου, αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.