ΠΑΟΚ - Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας και της Stoiximan

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητες επιλογές, ειδικά στοιχήματα, fantasy τουρνουά και όχι μόνο!  

Οι επιλογές είναι πολλές όπως για παράδειγμα ο άσος που προσφέρεται στο 1.77 αλλά και το G.G στο 1.90 που έχει «βγει» σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.  

Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή του Match Combo,  νίκη ΠΑΟΚ και over 2.5 στο 2.90 ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις anytime σκόρερ για Τσόλακ στο 2.50, Τζόλη στο 2.50 και Ζίφκοβιτς στο 3.   

Και η ΑΕΚ στη μάχη ως καθαρό αουτσάιντερ  

Μαζί με τον ΠΑΟΚ στη μάχη των ομίλων του Europa League μπαίνει και η ΑΕΚ. Το ενδεχόμενο μάλιστα η ομάδα του Καρέρα να κάνει την έκπληξη απέναντι στους Πορτογάλους συνοδεύεται με την ελκυστική απόδοση του 5.20 για το διπλό ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.80.

 Το πιο συντηρητικό G/G απέναντι σε μια πολύ επιθετική ομάδα όπως είναι η πορτογαλική, δίνει 1.93 ενώ υπάρχουν και πολλές επιλογές για κάρτες, κόρνερ, σκόρερ.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | KEΘEA: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ EKΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.