ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών

Κώστας Πετρωτός18 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μήνα Μάρτιο έπειτα από 48 έτη ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί Απρίλιο, στην προημιτελική φάση του Conference League, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στις διαθέσιμες ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr το πρόβλημα εστιάζεται στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» καθώς για τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα υπάρχει  διαθέσιμη ημερομηνία στις 20-21 Απριλίου.

Για τον δεύτερο ημιτελικό τα πάντα θα κριθούν από το αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία και μετά τους «8» του Conference League.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως σύμφωνα με το άρθρο 22 παράγραφος 4 και περίπτωση «Α» του ΚΑΠ ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε μία ομάδα να ζητήσει αναβολή του αγώνα της σε Πρωτάθλημα ή Κύπελλο όταν συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από την φάση των «8» και έπειτα. Στα γραφεία της Μικράς Ασίας, οι επιτελείς του Δικεφάλου εξετάζουν το εν λόγω ενδεχόμενο και η απόφαση θα παρθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.