ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο... στόχος του Μίτσελ και η πρόβα ενδεκάδας

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (5/2, 20:30, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports Prime) με τους δύο προπονητές να έχουν διαθέσιμη μία ακόμα προπόνηση, με τους δύο ωστόσο να έχουν καταλήξει σε μεγάλο μέρος των επιλογών τους αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς... εκπλήξεις στην Τούμπα στο παιχνίδι επιστροφής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, με τον Μίτσελ να μην έχει στη διάθεση του, τόσο τον Σισέ όσο και τον Μαρσέλο, ωστόσο υπάρχουν οι νεοαποκτηθέντες Κανός και Μπουτούτσι που μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να μην χρησιμοποιήσει 3 δεκάρια στον αγωνιστικό χώρο.

Για την άμυνα, Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ η τετράδα με τους Εμβιλά και Ιν-Μπομ στα χαφ να αποτελούν τους σίγουρους για τον Μίτσελ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν να απέναντι τους τον Γιάννη Κωνσταντέλια που μπορεί να τους βάλει δύσκολα στο αγωνιστικό τους πλάνο.

Στο σχέδιο του Ισπανού προπονητή, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπακαμπού ενώ Μασούρας με τους Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες θα βρίσκονται από πίσω του, με τον ίδιο να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα του και με 4-3-3 προχωρώντας σε μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.