ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η σέξι πλευρά του ντέρμπι

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» για τις δύο ομάδες, η αναμέτρηση όμως δεν παίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ένα από τα συνηθισμένα κλισέ είναι ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα υπάρχει πάντα μία ισχυρή γυναίκα, ενδεχομένως και εμφανίσιμη.

Λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας, το Metrosport.gr βάζει στο μικροσκόπιο τις συζύγους των παικτών των δύο ομάδων, δίνοντας άρωμα γυναίκας στο ντέρμπι που θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής -και όχι μόνο-Ελλάδας.

Ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ και μετά από τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό σας παραθέτουμε τις καλύτερες WAGS ανά γραμμή γηπέδου.

Η άμυνα θέτει τις βάσεις…

Αλέξανδρος Πασχαλάκης-Ειρήνη Παπαδοπούλου VS Ζοζέ Σα-Ρακέλ Γιάκομπ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπορεί να έχει χάσει τη θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, όμως φαίνεται ότι στα προσωπικά του τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας στο πλευρό του την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Ολυμπιακός με την μεταγραφή του Ζοζέ Σα, εκτός από έναν καλό τερματοφύλακα απέκτησε και μία πολύ ωραία παρουσία στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκτός από τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, την τιμητική τους έχουν και οι οπισθοφύλακες τους. Από τα αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης και από την δεξιά πλευρά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αμφότεροι έχουν δείξει ότι εκτός από άμυνα στο γήπεδο παίζουν εξίσου καλή επίθεση στα προσωπικά τους.

View this post on Instagram

[LONDON]❣️

A post shared by Voulina Rou (@voulina_rou) on



Στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν χωράνε οπαδικά…

Ο Μίσιτς διάγει μία από τις καλύτερες του περιόδους και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΠΑΟΚ. Ο ίδιος αποδεικνύει πως εκτός από το να μοιράζει εκπληκτικές ασίστ, τα πηγαίνει περίφημα και στον προσωπικό τομέα, με την σύντροφο του Αννα.

View this post on Instagram

❣️?

A post shared by Josip Mišić (@josipmisic_27) on

Στο ίδιο μήκος κύματος και το αντίπαλο δέος στη μεσαία γραμμή Γκιγιέρμε, ο οποίος έχει στο πλευρό του την εντυπωσιακή κυρία Λετίσια.


Φαίνεται πως η μάχη της μεσαίας γραμμής θα έχει το δικό της ενδιαφέρον στο μεγάλο ντέρμπι, καθώς εκτός από τους προαναφερθέντες μέσους υπάρχει και ο Ντάγκλας Αουγκούστο με την αγαπημένη του, που πρόσφατα παντρεύτηκαν και έγιναν και γονείς. 


Ο Ολυμπιακός έκλεισε το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου με την προσθήκη του Καφού. Μπορεί ο παίκτης να έχει λίγο καιρό μόνο στην Ελλάδα, αλλά η σύντροφος του έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα.

Η σχετική λίστα κλείνει με έναν μεσοεπιθετικό από την εκάστοτε ομάδα. Από την πλευρά του Δικεφάλου, ο Λάζαρος Λάμπρου παίρνει τις ευκαιρίες του από τον Αμπέλ Φερέιρα, πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις και σκοράροντας. Όπως φαίνεται βρίσκει δίχτυα και έξω από το γήπεδο καθώς έχει στο πλευρό του την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα.

View this post on Instagram

Christmas in London ?

A post shared by Lazaros Lamprou (@lazaros_lamprou) on

Για τους Πειραίωτες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει δίπλα του την αγαπημένη του Βάσω. Η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μητέρα φαίνεται ότι διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Οι extra επιλογές

Μπορεί να βρήκαμε τα τέσσερα «ζευγάρια» εντυπωσιακών συζύγων όμως υπάρχουν δύο έξτρα επιλογές από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την Πάουλι Μπεντζέτι, σύζυγο του Μίροσλαβ Στοχ, η οποία μπορεί να μην βλέπει τον Μίρο να παίζει βασικό αλλά εντυπωσιάζει τη Θεσσαλονίκη.

View this post on Instagram

Mirror selfie??‍♀️?

A post shared by Pauli Bedžeti (@paaaulib) on

 Μία σταθερή αξία όποτε μιλάμε για συζύγους παικτών παραμένει η Βάσω Βεργίδου, η οποία αποτελεί στήριγμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.