ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αρχοντική εμφάνιση και τελικός για τον Δικέφαλο

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΥ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι στον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 το οποίο διεξάγεται στη Γλυφάδα με τον νικητή να κρίνεται στο τάι - μπρέικ, καθώς οι δύο ομάδες μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο πήγαιναν μαζί με τον Δικέφαλο να επικρατεί στο τέλος με 3-2 σετ και να ετοιμάζεται για μία ακόμη κούπα!

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο σετ και ήθελαν να δείξουν τη διάθεση που είχαν για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και έβαλαν τις βάσεις για να το πετύχουν αυτό, καθώς κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-19.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλησαν να αφήσουν τους αντιπάλους τους να πάρουν και το δεύτερο σετ και βγάζοντας αντίδραση πήραν το σετ με 22-25, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να βάζει δύσκολα στους παίκτες του Ολυμπιακού. 

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες στο ίδιο μήκος κύματος πήραν από ένα σετ οδηγώντας την αναμέτρηση στο τάι - μπρέικ που θα έκρινε το αποτέλεσμα. Την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ που μετά το μπλοκ - άουτ του Κουμεντάκη πήρε το 3ο σετ με 25-22, ενώ ο Ολυμπιακός στο 4ο σετ με 17-25 έκανε τον ημιτελικό να έχει μεγαλύτερο σασπένς μεγαλώνοντας το άγχος για τους φίλους των δύο ομάδων.

Το πέμπτο σετ της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ με αρχοντική εμφάνιση ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με τον Φοίνικα Σύρου, καθώς σε όλη τη διάρκεια του ται - μπρεικ και παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού δεν έχασε τα ηνία και πήρε την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους: 

ΠΑΟΚ: Μπράουν, Πετρέας, Μπαρνς, Κουμεντάκης, Ουόλς, Ούντρις και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

Ολυμπιακός: Πάγενκ, Στιβαχτής, Μιχαήλοβιτς, Τέπαν, Ζουπάνης, Πέριτς και λίμπερο ο Ζήσης.

Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-22, 17-25, 15-10

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 (METROPOLIS 95.5, METROSPORT.GR ΕΡΤ-3): Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.