ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0: Μία μεγάλη, ιστορική πρόκριση στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα

Χρύσανθος Δοβλέτογλου02 Φεβρουαρίου 2023

Έστω και κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα η δίψα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν τεράστια και σαν σήμερα (2/2) το 2011 έριχναν στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», σε έναν προημιτελικό, που παρότι ήταν να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, επιστρατεύτηκε μέχρι και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ τα αντικείμενα της αποστολής των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκαν με φορτηγό «μεταφορές Κυριάκος».

Ο «Σάλπι» το γκολ της νίκης

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος σ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες, έπαιξε καταπληκτική άμυνα και στο τέλος απέσπασε δίκαια ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Η κυριαρχία των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 57'. 

Ο Ίβιτς κέρδισε την κεφαλιά από τον Μέλμπεργκ, ο Σαλπιγγίδης με δυνατό σουτ νίκησε τον Νικοπολίδη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, σκορπώντας ενθουσιασμό στην άδεια Τούμπα. Ο Τσιρίλο φυσικά δεν ξέχασε τον Πάμπλο Κοντρέρας που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του και σήκωσε ψηλά μια φανέλα με το όνομα του Χιλιανού. 

* Ο Τσιρίλο συμπαραστέκεται στον Κοντρέρας σηκώνοντας ψηλά τη φανέλα του

* Εξαλλοι πανηγυρισμοί από Γκαρσία, Τσιρίλο και Λίνο 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σαβίνι (71' Ελ Ζαρ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (90΄+ 2 Μπαλάφας), Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Μουσλίμοβιτς).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ (54' Ζαϊρί), Φουστέρ (60' Πάντελιτς), Τζιμπούρ (60' Φετφατζίδης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.