ΠΑΟΚ: Όλοι θα πληρώσουν για τις επιλογές τους!

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Στον Δικέφαλο άρχισαν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Με το πέρας των μεταγραφών , έπειτα από μια μακρά και δύσκολη περίοδο η ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε να είναι και όχι άδικα το τέταρτο φαβορί για την διεκδίκηση της πρωτιάς.


Αυτό που πονάει και με το οποίο δεν μπορεί να συμβιβαστεί ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι ότι πρώτο φαβορί δε μοιάζει να είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μαρινάκη είναι ένα παράδειγμα για το πως ο νεοπλουτισμός και η ασύστολη δαπάνη για αγορές παικτών χωρίς προγραμματισμό, αντί να δημιουργήσει και να διατηρήσει κύματα ενθουσιασμού, γιγαντώνει την εσωστρέφεια. Ο Ολυμπιακός δίχως τα σφυριγματάκια στο πλευρό του μπορεί να τερματίσει ακόμη και πέμπτος. Με μια κουβέντα ο ΠΑΟΚ χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε έχει σχεδόν υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού που αυτοκτονεί μέρα με τη μέρα ποδοσφαιρικά.

Ήδη ακούγονται στο λιμάνι νέες διαμαρτυρίες για την πρόσληψη Μίτσελ ως προπονητή και Πασχαλάκη για πρώτο ή δεύτερο τερματοφύλακα. Δυστυχώς όμως κανείς στον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιληφθεί έγκαιρα το μέγεθος της ολίσθησης του Ολυμπιακού. Αλλιώς, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι διαφορετικά θα κινούνταν ο κ. Σαββίδης στις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ όσο αφορά την Ελλάδα και εξωαγωνιστικά , γνωρίζει ήττες παντού. Μπορεί να είναι μικρές και σε πολλούς να φαντάζουν ανούσιες αλλά η ανυπαρξία του Δικεφάλου τόσο στα κέντρα αποφάσεων όσο και επικοινωνιακά είναι δεδομένη και τραυματίζει εδώ και τρία χρόνια τον Δικέφαλο. Συμπερασματικά ο κ. Σαββίδης μη δίνοντας το ΟΚ για πολύ μεγαλύτερες μεταγραφές και μη ενεργοποιώντας όλο τον μηχανισμό προς αυτή την κατεύθυνση θα πληρώσει δυστυχώς σε χρήμα σε κύρος και υστεροφημία.

Αρκετοί είναι ήδη αυτοί που απογοητεύτηκαν και έριξαν τα βέλη τους προς την προαναφερόμενη κατεύθυνση. Σε χρήμα θα πληρώσει ο κ. Σαββίδης διότι ο προγραμματισμός (δε φέρει μόνο αυτός την ευθύνη) έφερε τον ΠΑΟΚ εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων. Εμείς δεν θα λειτουργήσουμε στην ίδια κατεύθυνση μιας και δε μπορούμε να ξεχάσουμε την προσφορά του κ. Σαββίδη επειδή σήμερα δεν έχει τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όμως θα πληρώσει και ο Λουτσέσκου με τον Μπότο. Η ξεροκεφαλιά και η ασυνεννοησία έφεραν την δυσλειτουργία και το έλλειμα στο δυναμικό.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεράσει το πλαίσιο που θεωρητικά διαθέτει ως δυνατότητα για να μπορέσει να φτάσει στον Ιανουάριο και να βρίσκεται κοντά στην κορυφή με την ελπίδα ότι θα γίνουν τότε  οι απαραίτητες κινήσεις. Τελικά αυτός που πληρώνει ψυχικά και ουσιαστικά χωρίς να φταίει είναι ο απλός φίλαθλος. Αυτός που χωρίς ιδιοτέλεια πηγαίνει στο γήπεδο και φωνάζει για την ομάδα του στα δύσκολα και στα εύκολα. Καλείται για μια ακόμη φορά να βγάλει το φίδι από την τρύπα γιατί μόνο αυτός μπορεί, με αρχή γενόμενη με τον Παναθηναϊκό. Ελπίδα μας να τα καταφέρει.

Υ.Γ. Γίνεται μια προσπάθεια για την ίδρυση του «Παγκοσμίου Δικέφαλου»! Περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει διότι σαν ιδέα ακούγεται πολύ θετική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.