ΠΑΟΚ: Οι τρεις μαγοι με τα δώρα!

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2021

των Γιώργου Καστάνη -Κώστα Πετρωτού 

Δεν αποτελεί μυστικό πως η απόκτηση τριών ποιοτικών παικτών μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τον ΠΑΟΚ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις το νέο έτος.

Και μπορεί η σημερινή άφιξη του αθλητικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο να σηματοδοτεί τις μελλοντικές εξελίξεις, όμως κακά τα ψέματα, παράλληλα με τον προγραμματισμό που θα γίνει, είναι απαραίτητο οι τρείς παίκτες να έρθουν άμεσα στην ομάδα. 

Δεν κρύβουν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, πως η απόκτηση τριών παικτών, ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός αμυντικού μέσου που να μπορεί να παίξει και ως οκτάρι και ενός επιτελικού μέσου με την ευχέρεια να παίζει στα άκρα, θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα. Και όπως έλεγαν με νόημα άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη “Μ” και στο metrosport.gr: “Οι τρεις παίκτες όταν έρθουν, θα φέρουν ενέργεια, φρεσκάδα, κίνητρο και πάθος στην ομάδα. Θα βοηθήσουν να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο ανταγωνισμός και να χτιστεί μία ισχυρή βάση εμπιστοσύνης μέσα στην ομάδα”.

Ασφαλώς και οι επιλογές θα γίνουν από τις προτάσεις που θα έχει ο Μπότο, από τις εισηγήσεις που θα δεχθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φυσικά από τα “θέλω” του Λουτσέσκου. Η πρώτη επικοινωνία των δύο ανδρών, αύριο, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην τακτοποίηση αυτών των θεμάτων.

Κακά τα ψέματα, για να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Δικέφαλος στις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο (η κλήρωση θα γίνει αύριο στην Αθήνα) και στο Conference League) θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες ικανοί να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. 

Για αυτό τον λόγο, περιμένουν τους τρεις παίκτες, σαν τους...μάγους με τα δώρα. Οποιοι κι αν έρθουν όμως, η προσαρμογή τους, στα δεδομένα του ΠΑΟΚ αποτελεί ευθύνη του Λουτσέσκου και των στενών συνεργατών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.