ΠΑΟΚ: Οι τρεις εκλεκτοί του Ιανουαρίου

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2021

των Καστάνη, Πετρωτού

Με δεδομένα τα όσα ανέλυσε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου την παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν, πέρα από την καθημερινή δουλειά που θα αυξηθεί αφού δεν θα υπάρχουν πλέον συνεχώς αγώνες μεσοβδόμαδα, αλλά και κάποιες μικρές αλλαγές στην ιεράρχηση των επιλογών των παικτών από το υπάρχον ρόστερ, το μεγάλο βάρος για να ανεβάσει επίπεδο η ομάδα θα πέσει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Η «Μ» και το metrosport.gr έχει γράψει με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ για τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες. Θέλει έναν δεξί μπακ (ιδανικό αν μπορεί να καλύπτει και τις δύο πλευρές), έναν μεσοεπιθετικό (δεκάρι), αλλά και έναν γρήγορο κεντρικό μέσο γιατί έχει διαπιστωθεί έλλειμμα ταχύτητας.

Το νεότερο στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη είναι έτοιμοι να πάρουν την οριστική απόφαση για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά που προκρίνουν σε κάθε θέση, προκειμένου στην συνέχεια, με την συνεισφορά της Μαρία Γκοντσαρόβα να αρχίσουν οι επαφές για το οικονομικό σκέλος.

Αυτή η απόφαση αναμένεται να ληφθεί άμεσα για να υπάρχει ο χρόνος ο ΠΑΟΚ να δουλέψει με τον σωστό τρόπο πάνω σε κάθε μία από τις περιπτώσεις.

Το προφίλ των παικτών που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Μπορεί να αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά λόγω θέσης, ωστόσο, υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά των παικτών που συγκροτούν την λίστα υποψηφίων. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες με κοινοτικό διαβατήριο, αφού είναι υπεράριθμος στις θέσεις των ξένων και ήδη ψάχνει λύση με τον Ροντρίγκο και τον Καγκάβα, από καλά Πρωταθλήματα. 

Παίκτες που είτε δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, είτε τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Οδηγός, βέβαια, είναι η περίπτωση του Αντρίγια που η ποιότητά του ξεχωρίζει στον τωρινό ΠΑΟΚ, αφού πλέον είναι κοινός αποδεκτό ότι χρειάζονται παίκτες ανώτερου επιπέδου.

Εξάλλου, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Λέο Ζαμπά που όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό η «Μ» και το metrosport.gr επιστρέφει από την Βάσκο ντα Γκάμα


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.