H διακοπή για τις εθνικές ομάδες αποτελεί ιδανική ευκαιρία για έναν απολογισμό στα μέχρι τώρα πεπραγμένα των παικτών του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά... οκτάδας στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μια αξιοσημείωτη πορεία με turning point την νίκη (2-1) κόντρα στον Ολυμπιακό.
Για τον Δικέφαλο του Βορρά, πρώτος σκόρερ είναι το μεγάλο του αστέρι, Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας φτάσει πλέον τα επτά γκολ και τις τέσσερις ασίστ, σε 17 συμμετοχές.
Ο πιο απειλητικός παίκτης των «ασπρόμαυρων» είναι ο Ζίβκοβιτς, με 22 τελικές εκ των οποίων οι 13 έχουν έρθει εντός περιοχής (μόνο ο Κωνσταντέλιας έχει παραπάνω: 14) και οι 9 εκτός.
Ο Σέρβος είναι και ο πρώτος σε ασίστ, παίκτης του ΠΑΟΚ, έχοντας μοιράσει έξι τέρματα στους συμπαίκτες του. Πίσω του βρίσκεται ο Κωνσταντέλιας, με 4.
Στα κλεψίματα, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μεϊτέ είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα, με τον Γάλλο να έχει αποσπάσει τη μπάλα από τους αντιπάλους του 41 φορές. Ακολουθεί ο Μπάμπα με 38 ενώ από 35 έχουν οι Κεντζιόρα και Κένι.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube