ΠΑΟΚ: Οι επιταγές του Μπατατούδη και η Intersat

Κωστής Παναγιώτου11 Φεβρουαρίου 2023

Η χθεσινή είδηση (10/2) ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης των δικαστικών αρχών της Θεσσαλονίκης, έφερε στο μυαλό πολλών ιστορίες από το "ασπρόμαυρο" παρελθόν του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο επιχειρηματίας εξόφλησε τις δόσεις που όφειλε και έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος, από χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο το οποίο ανέλαβε την υπόθεση της σύλληψης του. 

«Διευκρινίζουμε ότι ο Γεώργιος Μπατατούδης, συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας για την εκ παραδρομής καθυστέρηση καταβολής των τριών τελευταίων μηνιαίων δόσεων σχετικής απόφασης δοσοποίησης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Οι οφειλόμενες δόσεις έχουν ήδη εξοφληθεί και με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο εντολέας μου, Γεώργιος Μπατατούδης, αφέθηκε ελεύθερος αργά το μεσημέρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γ. Μπατατούδη.

Οι επιταγές της Intersat... και τα δύο γραφεία και δύο τηλέφωνα

Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα τη σεζόν 2001/02 όταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρισκόταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, οποίος μετά το άκρως πετυχημένο πέρασμά του από το Μαρούσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του "δικεφάλου".

Σε παλιότερη συνέντευξη του στο Metrosport.gr ο "Τίγρης" του ελληνικού μπάσκετ είχε αναφερθεί στην περίοδο που διετέλεσε προπονητής των "ασπρόμαυρων", τονίζοντας πως τότε έχασε τα περισσότερα λεφτά στην καριέρα του.

«Θλιβερή εμπειρία στον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήμουν εγώ προπονητής δεν νομίζω να τελείωνε η χρονιά. Έχασα τα περισσότερα λεφτά στην καριέρα μου, 42.5 εκατομμύρια δραχμές. Είχα κάνει ένα συμβόλαιο στα 50 εκατ. μετά από την επιτυχία με το Μαρούσι και διαδέχθηκα το Σούμποτιτς, οποίος κατάλαβε τι γινόταν και την κοπάνησε», είχε θυμηθεί στη συνέντευξή του στο Metrosport.gr.

Μάλιστα, δεν ξέχασε και τον Γιώργο Μπατατούδη και τις περιβόητες επιταγές της Intersat, ενός τηλεοπτικού καναλιού. «Ο Μπατατούδης μας είχε δώσει κάτι επιταγές Intersat, είχε κάνει ένα τηλεοπτικό κανάλι και είχε πάρει από εκεί τα μπλοκ επιταγών, αλλά το περιουσιακό στοιχείο της Intersat ήταν δύο γραφεία και δύο τηλέφωνα, όλα τα άλλα τα μηχανήματα, όταν πήγαμε να κάνουμε τη κατάσχεση, ήταν νοικιασμένα», είχε αναφέρει ο Β. Αλεξανδρής.

Ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει: «Εγώ σε σχέση με τους παίκτες έχασα λίγα λεφτά, ο Λιαδέλης, ο Κολντεμπέλα, ο Σιγάλας, οι ξένοι, όλα τα παιδία έχασα πολλά, άλλοι πάνω από 100 εκατομμύρια. Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να πείσω όλα τα παιδιά να μείνουν. Πολλές φορές δεν είχαν όρεξη να κάνουν προπόνηση και για να του πικάρω τους έλεγα πως ήταν κλαμπ βετεράνων. Ο Στεπάνοβιτς μου έλεγε "κόουτς, club volunteers ( κλαμπ εθελοντών )", ακόμα το θυμάμαι. Τελικά κατάφερα να τους κρατήσω μέχρι το τέλος απλήρωτους».

Τελικά ο "Τίγρης" με την πειθώ του συσπείρωσε την ομάδα, παρότι όλοι τους ήταν απλήρωτοι, λέγοντας τότε στους παίκτες του: «Κοιτάξτε μάγκες τελευταία φορά που έρχομαι, και εγώ απλήρωτος είμαι. Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός έχω παίξει για αυτή την ομάδα τέσσερα χρόνια και να μην πληρωθώ θα μείνω μέχρι το τέλος, όποιος θέλει θα έρθει στο γήπεδο να κάνουμε προπόνηση, όποιος δεν θέλει πάλι φίλοι θα είμαστε, δεν θα του κρατήσω κακία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.