ΠΑΟΚ: Οι επαφές με τη Τσέλσι για τον Μπάμπα!

Γιώργος Καστάνης04 Μαΐου 2021

Βασική προτεραιότητα αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η παραμονή του Μπάμπα Ραχμάν στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γκανέζος άσος, έχει κερδίσει τους πάντες στα αποδυτήρια με την αγωνιστικότητά του, την πρόοδο που έχει καταγράψει και ως αποκορύφωμα, ήρθε η εκπληκτική του ενέργεια στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και η ασίστ που έβγαλε στον Κρμέντσικ για το γκολ της ισοφάρισης. 

Ήταν μία κίνηση, ενός παίκτη που «βλέπει» γήπεδο, που έχει αυτοπεποίθηση και σε κρίσιμο χρονικό σημείο, ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του, πήρε την πρωτοβουλία να μοιράσει «μισό γκολ» στον επιθετικό της ομάδας του και δικαιώθηκε. Με την Τσέλσι, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την παραμονή του Μπάμπα. Βεβαίως και ο ίδιος ο παίκτης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε τονίσει πως είναι ευχαριστημένος στην Τούμπα. 

Κακά τα ψέματα, ήρθε εδώ, μετά από μία περίοδο αγωνιστικής απραξίας. Τον πρώτο μήνα, δεν... «βλεπόταν», ο Γκαρσία όμως τον πίστεψε, τον έβαλε βασικό και κέρδισε πολλά από αυτόν. Ο Μπάμπα ήδη έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ και δηλώνει έτοιμος να πετύχει πολλά περισσότερα στη συνέχεια. Το θέμα, αναφορικά με την επόμενη ημέρα, είναι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή για την παραμονή του. 

Αυτό το εξάμηνο (από τον Ιανουάριο έως και το τέλος της σεζόν), ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Το ζητούμενο είναι αν μπορεί να διατηρηθεί στην ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει μεγαλύτερο μέρος από το συμβόλαιό του, όχι όμως και όλο το ποσό. Στην Αγγλία, υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Τσέλσι καλοβλέπει την περίπτωση να τον παραχωρήσει. Το ζητούμενο όμως είναι πόσα θα αξιώσει για τον Μπάμπα. 

Τo συμβόλαιο του Γκανέζου με την Αγγλική ομάδα τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 και φυσικά κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξουν τα «θέλω» του παίκτη. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Γκανέζου, ένα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Και θα επιμείνει για την παραμονή του, στις τελικές διαπραγματεύσεις που θα γίνουν με την αγγλική ομάδα. Κομβικό ρόλο θα παίξουν οι επαφές της οικογένειας Σαββίδη, που έχουν δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία της αγγλικής ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.