ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ματς με τη Λίνκολν

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (9/12, 22.00) τη Λίνκολν στην Τούμπα και θέλει μόνο τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ διαφορά, προκειμένου να κλειδώσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ομάδα του Γιβραλτάρ και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου δεν υπολογίζει τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα που συνέχισαν με ατομικό πρόβλημα, τον Νέλσον Ολιβέιρ , ο οποίος βγήκε για πρώτη φορά κι έτρεξε στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι δυο παίκτες της ομάδας προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και φυσικά απομονώθηκαν από το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.