ΠΑΟΚ: Οι... απουσίες του Νέλσον Ολιβέιρα

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ σήμερα (25/2 19:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος» θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς δύο βασικότατους, από την αρχή της σεζόν, ποδοσφαιριστές.


Ο ένας είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και ο άλλος είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, όπως έγινε γνωστό χθες, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον «δικέφαλο» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πορτογάλου επιθετικού.

Ο Ολιβέιρα ο οποίος παίρνει την πρώτη του... απουσία στο φετινό πρωτάθλημα, έχει λείψει άλλες δύο φορές στη σεζόν ή πιο συγκεκριμένα σε άλλα τρία παιχνίδια των «ασπρόμαυρων». Η πρώτη φορά ήταν για στο σύντομο φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ και τους αγώνες κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, όπου η απουσία του όπως έγινε εύκολα αντιληπτό ήταν κάτι παραπάνω από κομβική.

Η δεύτερη ήταν... ανεπαίσθητη αφού δεν αγωνίστηκε στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στα πλαίσια του ροτέισον που είχε επιλέξει να κάνει τότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0 της Καλαμάτας. Συνολικά στην γεμάτη σεζόν που διανύει ο Πορτογάλος μετρά 26 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.