ΠΑΟΚ: Ο Ζντοβτς μπροστά σε μία δύσκολη απόφαση

Γιώργος Πετρίδης06 Φεβρουαρίου 2026

Το ταξίδι προς τη Ρόδο κάνει ο ΠΑΟΚ αφού εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο (7/2, 15:45, ΕΡΤ2 Σπορ) τον Κολοσσό για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL, χωρίς να αντιμετωπίζει πλέον αγωνιστικά προβλήματα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Πάτρικ Μπέβερλι ξεπέρασε τη διάταση που υπέστη στο αριστερό πόδι, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και που τον κράτησε εκτός παρκέ, για προληπτικούς λόγους. Η εικόνα θα γίνει πάντως πιο ξεκάθαρη στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στη Ρόδο. Εφόσον μέσα από αυτήν ο Αμερικανός δείξει ότι είναι απολύτως καλά, άρα και έτοιμος να αγωνιστεί, αυτόματα θα αναγκάσει τον Γιούρι Ζντοβτς να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

Η απόκτηση του Κλιφ Ομορούγι αντί του Μάρβιν Τζόουνς δεν αλλάζει τον αριθμό των ξένων στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού αυτοί παρέμειναν επτά. Η διαφορά με τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι ότι έχει επιστρέψει ο Τίμι Άλεν που άλλωστε αγωνίστηκε κόντρα στη Σπόρτιγκ την Τετάρτη. Έτσι ο Ζντοβτς θα πρέπει αύριο να αφήσει εκτός 12άδας κάποιον από τους επτά ξένους της ομάδας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάτι διαφορετικό στην κατάσταση του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο Τίμι Άλεν, ο Τόμας Ντίμσα ή ο Πάτρικ Μπέβερλι, λογικά θα μείνει εκτός αφού Ταϊρί, Μέλβιν και Μουρ είναι απαραίτητοι, ενώ δεν υπάρχει παίκτης για να καλύψει τον Ομορούγι, στο μπακ απ σέντερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.