ΠΑΟΚ: Ο τραυματισμός του Τόμας ενεργοποιεί τον Γκορντεζιάνι

Χάρης Εμμανουηλίδης26 Σεπτεμβρίου 2022

Την ευκαιρία από τα... μαλλιά μπορεί να τραβήξει ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό φέρνει στο προσκήνιο τον νεαρό επιθετικό.

Ο Ισπανός στράικερ όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου, έχει υποστεί θλάση και μένει να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και λόγω της έλλειψης επιλογών στη θέση «9» ο 20χρονος επιθετικός αναμένεται να πάρει την δική του ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Ο ίδιος άφησε πίσω τον τραυματισμό που είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς υπέστη κάταγμα στη διάφυση της κλείδας του αριστερού χεριού και περιμένει εκ νέου τη δική του στιγμή στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει δείξει την εκτίμηση του στον νεαρό στράικερ.

Ο ίδιος στο πρωτάθλημα της Κ19 με τον Δικέφαλο σε 29 παιχνίδια είχε σκοράρει 14 γκολ με 4 ασίστ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, σκόραρε 3 γκολ σε 21 αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.