ΠΑΟΚ: Ο πανηγυρισμός αλά... Νταλότ του Κουλιεράκη και το «Uno»

Χάρης Εμμανουηλίδης31 Ιανουαρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πέτυχε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας με τον ΠΑΟΚ και... έσπασε το ρόδι για ένα γκολ το οποίο έψαχνε πολύ και ήρθε σε ένα κομβικό παιχνίδι, απέναντι στον Λεβαδειακό με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι των φιλοξενούμενων και να κάνει στο 61ο λεπτό το 3-1.

Ο Κρητικός αμυντικός πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που προκάλεσε ερωτήματα για την ερμηνεία του, ωστόσο η «μετάφραση» έρχεται από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ο Ντιόγκο Νταλότ έχει καθιερώσει το «pulse celebration», με τον Κουλιεράκη να τσεκάρει και ο ίδιος τον... παλμό του πανηγυρίζοντας το πρώτο γκολ της καριέρα του στην πρώτη ομάδα.

Και για το πως ξεκίνησε ο πανηγυρισμός αυτός; Ο εφευρέτης Νταλότ, απάντησε όταν τον είχε καθιερώσει, «Είναι ένα αστείο πράγμα. Είχα μερικούς φίλους στην εθνική ομάδα και παίζαμε Uno και, όταν αφήνουμε τα +4 φύλλα, όλοι ήταν έτσι ''δείχνει στο λαιμό'' γιατί δεν είχαμε άλλα. Έτσι ήταν ένα αστείο πράγμα και, μετά από αυτό, σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι μια ομαδική γιορτή αν σκοράραμε στην εθνική ομάδα, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Έπειτα αποφασίσαμε ότι κάθε φορά που κάποιος από εμάς σκόραρε, θα το κάναμε. Είναι ένα πρωτότυπο πράγμα, δεν είναι κάτι που έχω ξαναδεί και είναι καλό!».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.