ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα αισθάνθηκε την ζημιά, έπαιζε επί 30 λεπτά τραυματίας

Γιώργος Καστάνης22 Αυγούστου 2021

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αισθάνθηκε την ζημιά, κατάλαβε δηλαδή ότι έχει πρόβλημα στον χιαστό, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μποέμιανς στην Τούμπα, αλλά δεν ζήτησε αλλαγή από το τεχνικό επιτελείο. Συνέχιζε να παίζει επί 30 λεπτά, παρότι αισθανόταν ότι τραυματίστηκε, κυρίως από υπερβάλλοντα ζήλο.

Όπως έλεγε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν ήθελε να ζητήσει αλλαγή, για να μην ακουστούν σχόλια, του στυλ ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια, ενώ η ομάδα διεκδικεί την πρόκριση. Αυτόν τον υπερβάλλοντα ζήλο, τον πλήρωσε και με το παραπάνω, αφού θα μείνει έξι μήνες εκτός δράσης.

Ο κομβικός ρόλος του Βιεϊρίνια

Ο Νέλσον Ολιβέϊρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό, από τον διακεκριμένο καθηγητή, Ζοζέ Κάρλος Ναρόνια, αναρρώνει και μετά από δύο εβδομάδες είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις θεραπείες του. Ο Βιεϊρίνια, συμπαραστάθηκε στον συμπατριώτη του, τις δύσκολες στιγμές.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, προέτρεψε τον Ολιβέϊρα να επισκεφθεί τον Ναρόνια, προκειμένου να τον εξετάσει και στη συνέχεια να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του. Στο παρελθόν, ο Βιεϊρίνια είχε επισκεφθεί για ένα παρεμφερές θέμα που αντιμετώπιζε τον Ναρόνια και τον είχε εμπιστευτεί. Μάλιστα υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες. Ο Ολιβέϊρα άκουσε με προσοχή, όλα όσα του είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και δεν δίστασε ούτε στιγμή.

Μαζί του, στην Πορτογαλία, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του και το μόλις έξι μηνών παιδάκι τους. Μετακόμισαν για λίγες εβδομάδες οικογενειακώς, καθώς ο Ολιβέίρα πρέπει να αναρρώσει για να μπορέσει στη συνέχεια να ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα. Παρά την δυσάρεστη εμπειρία που βιώνει, ο Ολιβέίρα διατηρεί την αισιοδοξία του και πιστεύει ότι θα μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση με απόλυτη επιτυχία. Έχει πείσμα. Μάλιστα προχθές όταν έβλεπε τον αγώνα του ΠΑΟΚ, επικροτούσε τις θετικές προσπάθειες των παικτών του και πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης, λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.