ΠΑΟΚ: Ο Οκούμου και ο... Αγιος Βιεϊρίνια

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Εχοντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη συνεχώς στο πλευρό του και τον Φιλίπε Σοάρες να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάστασή του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, δέχθηκε την περιποίηση με τα έξι ράμματα από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

Έξω από το ιατρείο είχε πάει και ο Οκούμου, ο αμυντικός της Γάνδης που τον τραυμάτισε άθελά του και έδειξε ανθρώπινο ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι τον είδε και από κοντά και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση. Ο κάπτεν του ΠΑΟΚ κέρδισε τον καθολικό σεβασμό στην «Γκελάμκο Αρένα» και σε ορισμένους παλιούς της ομάδας θύμισε κάτι που έλεγαν για εκείνον οι δύο Πάμπλο της ομάδας, Γκαρσία και Κοντρέρας, όταν ήταν μικρός και τον είχαν υπό την προστασία τους στον ΠΑΟΚ.

Όταν ήθελαν να αναδείξουν τον αρχηγικό χαρακτήρα που είχε από νεαρός, συνήθιζαν να λένε σε ματς πρόκρισης: «αν δεν βγαίνει ο... Αγιος Βιεϊρίνια, μην ανησυχείτε, θα βρει τον τρόπο να βάλουμε ένα γκολ». Αυτό συνέβη και στο Βέλγιο, εκεί που ο Αντρέ είχε το καθαρό μυαλό, παρά τον τραυματισμό του να κάνει την κομπίνα με τον Ντόουγκλας και να πιάσει στον ύπνο την βελγική άμυνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.