«Ο Νέιτ θεωρώ ότι τρέφεται από την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ» - Τι δήλωσε η μητέρα του Ρένφρο

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Η μητέρα του Νέιτ Ρένφρο, Τζιν παρευρέθηκε στο PAOK Sports Arena, την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε τον γιο της για πρώτη φορά εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Η ίδια δήλωσε πως την εξέπληξε η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, ενώ έκανε αναφορά και στο παρελθόν για το πως ξεκίνησε ο Νέιτ Ρένφρο να... χτυπά την πορτοκαλί θεά. 

«Λατρεύω την ενέργεια των οπαδών του ΠΑΟΚ , τους πανηγυρισμούς που έκαναν και νομίζω ότι προσθέτει ενέργεια στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλύτερα στο γήπεδο, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Ο Νέιτ θεωρώ ότι τρέφεται από την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δεν είναι αλαζόνας. Διαβάζω τα πάντα στα social media και προσπαθώ να καταλάβω τι λένε στα σχόλια. Ήμουν ενθουσιασμένη από την αρχή, είναι μια ευκαιρία ζωής να μπορείς να ταξιδέψεις εκτός Αμερικής και να εξερευνήσεις τα μέρη της Ελλάδας. Γνώρισε και τον Ρίβερς που έγινε από τους καλύτερους του φίλους», όπως δήλωσε, προσθέτοντας:

« Ζητά πάντα τη γνώμη μου για το τι θα κάνει, αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι πάντα δική του απόφαση. Μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού με παίρνει τηλέφωνο, για να συζητήσουμε για τον αγώνα. Όταν ήταν τριών αποφάσισα να του πάρω μια μπασκέτα, γιατί έβλεπε ήδη ΝΒΑ. Από τότε ασχολήθηκε με το μπάσκετ, μέχρι και σήμερα. Του εύχομαι να περνά καλά και να απολαύσει την πορεία του στο μπάσκετ». 


Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών έδωσαν το παρών και οι γονείς του Τζέιλεν Χαντς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.