ΠΑΟΚ: Ο Μπουφόν ζητούσε συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Κώστας Πετρωτός05 Ιουνίου 2021

Πριν από λίγες ημέρες είχε προκληθεί αίσθηση από την αποκάλυψη του Μλάντεν Φούρτουλα στο Metropolis 95,5 ότι έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, αφού με βάση τα όσα ανέφερε ο ατζέντης του φημισμένου Ιταλού τερματοφύλακα, είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, παρότι υπάρχει μία έρευνα ανοιχτή εδώ και μήνες για τερματοφύλακα, το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του Πασχαλάκη το ζήτημα δείχνει να κλείνει, ενώ και η στάση του Λουτσέσκου που είναι ικανοποιημένος και με τον Ζίβκοβιτς ως εναλλακτική λύση («δεν χρειάζεται τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ») ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτό το συμπέρασμα.

Ωστόσο, έχει αξία να δώσουμε λεπτομέρειες της υπόθεσης Μπουφόν που όπως ήταν λογικό συζητήθηκε αρκετά γιατί πρόκειται για ένα όνομα τεράστιας εμβέλειας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το metrosport.gr, η πλευρά του 43χρονου Ιταλού τερματοφύλακα ζητούσε ένα συμβόλαιο της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Θα υπήρχαν, βέβαια, οφέλη από την παρουσία ενός τεράστιου ονόματος στην ομάδα, όπως μία «ανοιχτή πόρτα» μελλοντικά σε έναν σύλλογο όπως είναι η Γιουβέντους ή εμπειρίες που θα μπορούσε να μεταφέρει ειδικά σε νέα παιδιά (όπως έγινε και με τον Μπερμπάτοφ ή συμβαίνει τώρα με τον Καγκάβα), αλλά το ποσό για την τωρινή εποχή μοιάζει απαγορευτικό και ειδικά για ένα αθλητή που, όσο σπουδαίος κι αν έχει υπάρξει, είναι στα 43 του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.