ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ έκανε την αρχή, επιστρέφουν σταδιακά οι διεθνείς

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ο πρώτος από τους αρκετούς διεθνείς που θα δει ξανά μετά από μια σχεδόν εβδομάδα ο Λουτσέσκου στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Ο Σουριναμέζος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σήμερα με άλλους δυο διεθνείς. Ο Κωνσταντέλιας θα παίξει με την Εθνική Ανδρών στην OPAP ARENA στο φιλικό απέναντι στην Λιθουανία και την Τρίτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια μέρα αναμένεται να επιστρέψει και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που σήμερα θα αγωνιστεί με την Σερβία εκτός έδρας απέναντι στο Μαυροβούνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Κοτάρσκι, Ντάντας. Αύριο ο πρώτος αναμένεται να αγωνιστεί στο Λονδίνο απέναντι στην Αγγλία με την Εθνική Κροατίας U21, ενώ ο Πορτογάλος θα τεθεί αντιμέτωπος της Νορβηγίας με την φανέλα της U21 της χώρας του. Αύριο επίσης οι Μπαλωμένος, Παναγιώτου θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελπίδων στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Την ίδια μέρα ο Στέφανος Τζίμας μαζί με τους άλλους 9 συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ δίνουν τον «τελικό» απέναντι στην Ιρλανδία στην προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2023. O Λουτσέσκου θα περιμένει και την επιστροφή του Κούρτιτς που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα δίπλα στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σλοβενίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.