Λίγες ώρες απέμειναν για τον πρώτο προημιτελικό του FIBA Europe Cup μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου και η σύνδεση της ομάδας που θα κάνει απόψε την προσπάθεια της με εκείνη που θα παρουσιαστεί στη νέα σεζόν αρχίζει και γίνεται ορατή.
Πέραν του Αντρέα Τρινκιέρι που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει τον αγώνα, στο «παλατάκι» θα βρίσκεται και ο Μαξ Μενέτι. Πρόκειται για τον Ιταλό κόουτς που θα σταθεί στο πλευρό του Τρινκιέρι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Μενέτι είχε απασχολήσει σοβαρά τον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι όταν η διοίκηση Χατζόπουλου αναζήτησε τον διάδοχο του Μάσιμο Καντεσελιέρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει μαζί του σε συμφωνία.
Ο ερχομός του Μενέτι όμως στον ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι απλά καθυστέρησε μερικούς μήνες. Θα γίνει βέβαια με διαφορετικό ρόλο αφού θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τρινκιέρι. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην περσινή σεζόν στη Ζάλγκιρις.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube