ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις μέσα από τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

Χάρης Εμμανουηλίδης11 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την αγωνιστική του εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή του, έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της συνέχειας και τις επικείμενες αναμετρήσεις με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει μπροστά του αρκετά ζητήματα και καλείται να βρει λύσεις σε αυτά από σήμερα (11/10) όπου οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (10/10) και ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με χαρακτήρα «τελικού» απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι απουσίες και αυτοί που είναι στην... αναμονή!

Σίγουρα απόντας θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ενώ μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά από 11 λεπτά αγωνιστικού χρόνου καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία η οποία θα δείξει το αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στην αναμονή βρίσκονται ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που μετά τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν θα αξιολογηθεί εκ νέου η πορεία της αποκατάστασης τους. Να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος χαφ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο νεαρός κεντρικός αμυντικός παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τη στιγμή που επέστρεψε από τις Εθνικές Ομάδες.

Οι κάρτες του Κούρτιτς

Εκτός των άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει και τις κάρτες του Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος μετά την κίτρινη κάρτα την οποία δέχθηκε στη Λιβαδειά θα χρειαστεί να απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, με το προπονητικό τιμ να πρέπει να διαλέξει ένα αντίπαλο εκ των Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.