Σενάριο για Λις Μουσέ και ΠΑΟΚ - Πώς το σχολιάζει ο Δικέφαλος

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον ΠΑΟΚ, με τον Λις Μουσέ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σέφιλντ. Πάντως το σενάριο δεν φαίνεται να έχει πραγματική βάση, αφού διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Ο Γάλλος σεντερ φόρ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για «ματιές» του Δικεφάλου στον παίκτη.

«Η Μπόχουμ έκανε προσφορά για τον Μουσέ. Ο γερμανικός σύλλογος πρόσεφερε διετές συμβόλαιο αξίας 500.000 ευρώ ανά σεζόν για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αρνήθηκε καθώς η προσφορά ήταν πολύ χαμηλή. Στη Σαλερνιτάνα ο μισθός του ήταν 80.000 ευρώ το μήνα για έξι μήνες.

Για τον Μουσέ υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η Χάβρη και ομάδες που κινούνται και στην υπόλοιπη γαλλική αγορά. Η πρόθεσή του θα είναι σίγουρα να μειώσει τις αξιώσεις, αλλά όχι σε μεγέθη όπως αυτά που προωθεί η Μπόχουμ, τουλάχιστον προς το παρόν», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η Σέφιλντ δαπάνησε 11 εκατομμύρια ευρώ το 2019 για να τον κάνει δικό της από την Μπόρνμουθ, ενώ φέτος έλυσε το συμβόλαιό της με τον παίκτη, μετά το πέρασμα του ίδιου από την Σέριε Α και την Σαλερνιτάνα.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του αποτιμάται από το transfermarkt στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.