ΠΑΟΚ: Ο Λιάγιτς στη λίστα για 10αρι!

Κώστας Πετρωτός30 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95.5, εξετάζει την περίπτωση του Άντεμ Λιάγιτς για την μεταγραφική του ενίσχυση στη θέση «10».

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Μπεσίκτας έχει ένα «βαρύ» συμβόλαιο το οποίο ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της Τουρκικής ομάδας, με τον έμπειρο Σέρβο να βρίσκεται στην Transfer list των «αετών».

Ο ποδοσφαιριστής διάγει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, βάσει του οποίου αμείβεται με 3.3 εκατομμύρια ανά χρόνο, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να καλύψει τα 1.300.000 από αυτά και την Μπεσίκτας να καλύπτει το υπόλοιπο ποσό. 

Στοιχείο που δείχνει την πρόθεση της ομάδας να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός ότι στο προχθεσινό παιχνίδι της με αντίπαλο την Καραγκουμρούκ ήταν εκτός αποστολής! 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι 47 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας έχοντας σκοράρει μάλιστα και 9 φορές. Το καλοκαίρι του 2019, η Μπεσίκτας έβγαλε ένα ποσό της τάξεως των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Τορίνο, με τον ίδιο να έχει καταγράψει εξαιρετικές σεζόν στην Ιταλία, με τις φανέλες των Ρόμα, Ίντερ και Φιορεντίνα.

Κρίσιμο σημείο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων θα παίξει το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Μπεσίκτας στον ποδοσφαιριστή ώστε να καλύψει το «χάντικαπ» στις απαιτήσεις του ίδιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.