ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης δώρισε τη φανέλα του στο μουσείο της Εθνικής

Metrosport Team17 Απριλίου 2023

Στα Χανιά για το Πάσχα βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και επισκέφτηκε το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο οποίο και δώρισε τη φανέλα του που φόρεσε στα πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη άδεια από τον Δικέφαλο και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μαζί με τον πατέρα του.

Εκεί, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός προσέφερε υπογεγραμμένη τη φανέλα της Εθνικής που φόρεσε στο φιλικό παιχνίδι με τη Μάλτα όπως και μία φανέλα του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας, αποδέχτηκε με χαρά την προσφορά του νεαρού στόπερ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χανιώτη Έλληνα διεθνή μας Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για την επίσκεψη του στο μουσείο της Εθνικής μας. Το μέλλον του είναι όλο δικό του.

Περήφανοι ως Χανιώτες που έχουμε ακόμα ένα Έλληνα Χανιώτη διεθνή και θα τιμάει την γαλανόλευκη φανέλα με το Εθνόσημο. Και φυσικά έχουμε ακόμα ένα πρεσβευτή που θα διαφημίζει το Μουσείο Εθνικής Ελλάδος – Γαλανόλευκος Φάρος μέσα από την ιστορία της φανέλας του», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Φλέκκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.