ΠΑΟΚ: Ο γρίφος στις θέσεις των εξτρέμ ενόψει Ολυμπιακού

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ντόουγκλας Αουγκούστο να τίθενται ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το απουσιολόγιο δεν είναι καθαρό, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για τις απουσίες του τιμωρημένου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του τραυματία, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Σέρβος είναι βασικότατο «γρανάζι» του φετινού Δικεφάλου. Έχει αγωνιστεί σε οκτώ αναμετρήσεις από τις συνολικά εννιά που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Βιεϊρίνια στις επτά και εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η αντικατάστασή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο αριστερό άκρο της άμυνας προβάδισμα έχει Μάριος Τσαούσης, με δεδομένο ότι ο Ράφα Σοάρες προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει ρυθμό, αλλά η θέση του αριστερού εξτρέμ είναι «γρίφος».

Στους τρεις τελευταίους αγώνες ο Ζίβκοβιτς βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Νάρεϊ να καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα. Μπορεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να αλλάζουν πλευρές, ωστόσο κατά κύριο λόγο ο Λουτσέσκου τους χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο.

Μία επιλογή για εκεί είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μία ακόμη ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Πολωνία είχε αγωνιστεί για περισσότερα από 70 λεπτά ως αριστερός εξτρέμ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο λόγος ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα διαπιστώσει μέσα από τις προπονήσεις την ετοιμότητα του καθενός και θα κάνει την τελική του επιλογή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.