ΠΑΟΚ: Ο χρόνος και η απραξία αντίπαλοι του Ίνγκασον ενόψει τελικού

Metrosport Team15 Μαΐου 2021

Το πρόβλημα του Ίνγκι Ίνγκασον αποδείχτηκε αρκετά σοβαρό και βάζει, ξεκάθαρα πια, σε κίνδυνο τη συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός συνεχίζει εδώ και μέρες πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης με σκοπό βέβαια να προλάβει να επιστρέψει στο πρόγραμμα, να κάνει μερικές μέρες προπόνηση με την ομάδα ώστε να θέσει υποψηφιότητα για τον τελικό.

Ακόμη κι έτσι όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα τον επιλέξει ο Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό γιατί ο Ίνγκασον έχει ήδη περισσότερο από δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια στα πόδια του και αυτές θα γίνουν τρεις μέχρι το βράδυ του τελικού. Το τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 29 Απριλίου, η ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Είναι περιττό να σημειωθεί πόσο σημαντική θα ήταν η παρουσία του Ίνγκασον για τον ΠΑΟΚ στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο, όμως είναι εξίσου προφανές ότι σε ματς όπως αυτό παίζουν όσοι είναι απολύτως έτοιμοι. Ήδη ο Δικέφαλος έπαιξε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τον Ίνγκασον (με την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ) και το αυριανό με τον Αστέρα θα είναι το τέταρτο. Το βέβαιο είναι ότι μετά από ένα διάστημα συνεχόμενων αγώνων -έφτασε τις 39 συμμετοχές όλων των διοργανώσεων- ο Ισλανδός μπορεί να χάσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.