ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια είναι εδώ, έτοιμος για δράση

Γιώργος Καστάνης18 Ιουλίου 2022

Ζίβκοβιτς παρών! Δηλώνει έτοιμος για δράση.
Ο Αντρίγια επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου πολύ σημαντικού αγώνα με αντίπαλο την Λέφσκι στην Βουλγαρία που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου. Και φυσικά θέτει υποψηφιότητα για να είναι παρών στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το μικρό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 
Οσο για το πρόγραμμα που ακολούθησε η ομάδα το πρωί της Δευτέρας; Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου να ενταχθούν στο κλίμα τα νέα πρόσωπα και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Το πρωί της Δευτέρας (18.07) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις και τα τελειώματα. Οι Καντουρί και Ολιβέϊρα συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την απόκατάστασή του.
Η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης, στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.