ΠΑΟΚ: Ο Ακπομ σε πρώτο πλάνο για αντί-Ολιβέιρα

Γιώργος Καστάνης14 Αυγούστου 2021

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των επιτελών του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας που επείγει όσο τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρά το γεγονός πως ακόμη κι αν έρθουν άμεσα παίκτες, σε πρώτη φάση, θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής για να προσφέρουν. Και ειδικά εν όψει των αγώνων με την Ριέκα, η συμμετοχή των… νεοφερμένων θεωρείται απίθανη, ειδικά για το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας. 

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί, αυτό το αναγνωρίζουν και οι επιτελείς του και αναλυτικά αναφέρουμε όλα όσα ισχύουν. Μετά το σοκ με τον Ολιβέϊρα (θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από γιατρό που ειδικεύεται σε επεμβάσεις που έχουν σχέση με την ρήξη χιαστών), ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα σέντερ φορ. 

Θεωρείται δεδομένο πως στα δύο ματς με τους Κροάτες, οι Σφιντέρσκι και Κούτσιας θα σηκώσουν το κύριο βάρος των επιθετικών προσπαθειών. Ποια όμως θα είναι η επιλογή για τον αντι – Ολιβέϊρα; Ο Τσούμπα Ακπομ είναι σε πρώτο πλάνο. Ή ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ακπομ. 

Ο Βρετανός φορ, είχε κάνει άνοιγμα στον ΠΑΟΚ (όπως είχε αποκαλύψει η «Μ») στα μέσα Ιουνίου, καθώς φαίνεται δυσαρεστημένος από την αξιοποίησή του, στην Μίντλεσμπρο. Χθες, επιβεβαιωμένα, έγιναν επαφές με την πλευρά του Ακπομ για να έρθει στην Τούμπα. Το θέμα χειρίζεται ο ατζέντης του. Ο Βρετανός φορ, θέλει να έρθει και πάλι (ως δανεικός αυτή τη φορά) και μέχρι χθες το βράδυ περίμενε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Μάλιστα και στην πρό ενός μηνός συνέντεύξη που παραχώρησε στο Metropolis 95,5, είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να έρθει στον Δικέφαλο, ως δανεικός. 

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν τα «βρει» με την Μίντλεσμπρο για τον Ακπομ (έχει συμβόλαιο έως το 2023), θα στραφεί σε άλλη λύση, με παίκτη που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Και ηλικιακά, θα είναι έως 26-27 ετών και θα συμμετέχει στην τριάδα μαζί με τους Σφιντέρσκι και Κούτσια. Αυτή η λύση προέχει, καθώς ο Ολιβέϊρα αναμένεται να επιστρέψει μετά από έξι μήνες (το αργότερο). 

Επομένως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάει σε αγορά πρωτοκλασάτου παίκτη και θα προτιμήσει μία ενδιάμεση επιλογή, με την προοπτική έλευσης ενός επιθετικού με δανεισμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.