Ντάντας στο προσκήνιο, Σβαμπ στην αναμονή, προβάρουν τα «ασπρόμαυρα» Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Κάργας

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Τα μεταγραφικά είναι στην πρώτη γραμμή της ατζέντας στον ΠΑΟΚ και χθες ο Ζοσέ Μπότο συνέχισε εντατικά τις επαφές για να κλείσει τις επόμενες μεταγραφικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα έντονα απασχόλησαν χθες δύο περιπτώσεις μέσων. Ο πρώτος είναι ο Στέφαν Σβαμπ που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και ζήτησε διετές συμβόλαιο συνεργασίας για να υπογράψει, κάτι στο οποίο μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρχε συμφωνία. 

Οι εξελίξεις μετατέθηκαν για σήμερα, την ώρα από την Πορτογαλία επανήλθε στο προσκήνιο ένα όνομα που είχε παίξει και τον περασμένο Ιανουάριο, αυτό του Τιάγκο Ντάντας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, που αγωνίστηκε δανεικός με την Τοντέλα (34 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δυο ασίστ), έχει κοινό ατζέντη με τον Φιλίπε Σοάρες και σύμφωνα με όσα ανέφεραν η ιστοσελίδα «Maisfutebol» και η εφημερίδα «Record», ΠΑΟΚ και Μπενφίκα ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, όχι όμως και συμφωνία με την Μπενφίκα, για τον βραχύσωμο μέσο που έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2024 και φυσικά γνωρίζει τον Μπότο από τις Ακαδημίες την ομάδας της Λισαβόνας. Οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι το θέμα αφορούσε σε δανεισμό και ίσως συνδέεται με την τελική έκβαση των συζητήσεων με τον Σβαμπ. 

Προς ανακοίνωση του Κοτάρσκι, τελειώνει με Κάργα, πιέζει για Νάρεϊ

Στο μεταξύ, είναι πιθανόν σήμερα να έχουμε την τελική εξέλιξη στην μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρκσι από την Γκόριτσα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ περιμένει ο Νάσμπεργκ να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Βαλερένγκα και να αποδεσμευτεί για να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ, καθώς χθες και στα Γιάννινα έλεγαν ότι ο Χριστοβασίλης του έχει δώσει υπόσχεση ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να πάρει την ευκαιρία του σε μία μεγάλη ομάδα. 

Ο Κάργας, που συν τοις άλλοις γνωρίζει την Λέφσκι και αυτό μέτρησε επίσης θετικά για την μεταγραφή του, αναμένεται να αποκτηθεί με ένα ποσό περίπου στις 250.000 ευρώ. Η πιο καυτή περίπτωση στην παρούσα φάση είναι αυτή του Κάλεντ Νάρεϊ που πιέζει την Φορτούνα να ρίξει τις απαιτήσεις της και να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για εξαγορά των δικαιωμάτων του. Και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται εξέλιξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.