Πότε θα έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ που θέλει!

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τα πατήματά του και σίγουρα οι έως τώρα εμφανίσεις του δεν είναι στο επίπεδο που άπαντες περιμένουν από μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Το παραπάνω πόρισμα προέκυψε και μετά τη νίκη στο Γιβραλτάρ σε ματς που και οι ίδιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ (όπως ο Μιχάι) παραδέχθηκαν δημόσια ότι η απόδοση της ομάδας δεν είναι καλή. Και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου φυσικά και γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την περίοδο και φρόντισε να το δηλώσει έμμεσα υπογραμμίζοντας στην συνέντευξη Τύπου ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έβαζε βασικούς παίκτες όπως ο Μιτρίτσα, ο Σίντκλεϊ και ο Ακπομ.

Γνωρίζει ότι αυτή την περίοδο θα πρέπει να συνδυάζει την προσπάθεια να βρει η ομάδα ρυθμό με την ανάγκη να παίρνει αποτελέσματα, γι’ αυτό και οι νίκες έχουν τον χαρακτήρα οξυγόνου που θα δίνουν στον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να κερδίζει χρόνο μέχρι να βρει ρυθμό και ομοιογένεια.

Ακριβώς γι αυτό αποκτά μεγάλη σημασία η επιτυχής προσαρμογή του ΠΑΟΚ στην… διαβολοβδομάδα που έρχεται από αύριο. Ο Δικέφαλος θέλει το τρία στα τρία κόντρα σε Αστέρα, Παναιτωλικό (εκτός) και ΑΕΚ στην Τούμπα την άλλη Κυριακή και αν το πετύχει θα έχει ξεπεράσει το πιο μεγάλο εμπόδιο ως τώρα. Μετά ακολουθεί το ματς με την Σλόβαν πάλι στην Τούμπα και ο αγώνας με τον ΟΦΗ και έπειτα υπάρχει η διακοπή ελέω Εθνικής που θα δώσει χρόνο χωρίς πίεση για να μονταριστεί ακόμη περισσότερο η ομάδα.

Γιατί πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

Ο Λουτσέσκου θεωρεί την το μοντάρισμα της ομάδας μία δυναμική διαδικασία που εξελίσσεται συνεχώς, ωστόσο, εκτιμά ότι ο νέος ΠΑΟΚ θα έχει αποκτήσει ένα μίνιμουμ στοιχείων που θέλει ο ίδιος περίπου στα τέλη Νοεμβρίου. Που βασίζει την αισιοδοξία του;

Μέχρι τότε, καταρχάς, θα έχουν επανέλθει και θα έχουν βρει τα πατήματά τους παίκτες που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα. Πρώτος απ’ όλους ο Ινγκασον και μετά οι Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο καθένας μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για την ποιοτική άνοδο κάθε γραμμής.

Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα θα ανέβουν οι νεοαποκτηθέντες και κυρίως οι τρεις (Μιτρίτσα, Ακπομ και Σίντκλεϊ) που ήρθαν στο φινάλε των μεταγραφών. Θα έχουν μπει στην νοοτροπία Λουτσέσκου και θα έχουν βρει χημεία με τους συμπαίκτες του.

Γι’ αυτό και το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι ο ΠΑΟΚ να παίρνει τις νίκες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.